Rólunk

Munkánk során mindig is azt tapasztaltuk, hogy klienseink nagyon bátrak, és sokszor csak egy kis útmutatás hiányzik ahhoz, hogy lépésről-lépésre végighaladjanak a gyógyulás útján. A mi dolgunk, hogy támogassuk a hozzánk fordulókat abban, hogy teljes értékű életet éljenek és megszabaduljanak a bénító szorongástól, a mindennapokat megkeserítő pánikrohamoktól. Ehhez készítettük el oktatóvideóinkat, ahol lépésről-lépésre végigvezetünk a gyógyulás útján.

Miért minket válassz?

Ingyenes felmérés

Pszichológusaink kiértékelik az általad kitöltött kérdőívet, majd segítünk eldönteni, hogy mi okozhatja a tüneteket és milyen javulást várhatsz az itteni programtól. 

Gyors javulás

12 videóban mutatjuk be a pszichológusok által kidolgozott kognitív viselkedésterápiás gyakorlatokat. A legtöbben már a 4. hét után észrevehető javulásról számolnak be.

Saját tempó

Videóinkat a saját tempódban nézheted meg. Javasoljuk, hogy hetente egy videót dolgozz fel, de ha ezt túl lassúnak találod, vagy éppen túl gyorsnak, tetszés szerint változtathatsz a tempón.


Az internet lehetőségeit szeretnénk arra használni, hogy tudásunk és szakértelmünk a legkisebb településtől a fővárosig egyformán elérhető legyen. Oktatóvideóink könnyen érthetőek, a bemutatott gyakorlatokat az általunk összeállított PDF füzetben írásban is elvégezheted.


Munkatársaink

Török Mónika, pszichológus

Török Mónika vagyok, az ELTE pszichológia szakán végeztem okleveles pszichológusként. Magyarországi praktizálás után az Egyesült Államokba költöztem, ahol a kaliforniai Berkeley egyetem orvosi szakán tanultam tovább. Itt ismerkedtem meg az Amerikában népszerű kognitív  viselkedésterápiával, amit többek közt pánikbeteg, agorafóbiás pácienseimnél alkalmaztam. 2013-tól Svájcban élek és praktizálok.

 

Rainer Zita, pszichológus

Rainer Zita vagyok, a Pécsi Tudományegyetem viselkedéselemző szakán végeztem, jelenleg az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, valamint a Semmelweis Egyetemen végzek továbbképzést. Tudományos bizonyítékon alapuló terápiás módszerekkel foglalkozom, pszichoedukációs anyagokat készítek. Tagja vagyok a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesületnek.

Közös rendelőnket 2013 júliusában indítottuk el, miután egyre nagyobb érdeklődést tapasztaltunk pánikbetegek részéről olyan kognitív viselkedéses módszerek iránt, amelyek Magyarországon még újnak számítanak. Erről a módszerről részletesebben az Öngyógyító program menüpont alatt olvashatsz. Az adatvédelmi alapelveket itt találod.