Rólunk

Munkánk során mindig is azt tapasztaltuk, hogy klienseink nagyon bátrak, és sokszor csak egy kis útmutatás hiányzik ahhoz, hogy lépésről-lépésre végighaladjanak a gyógyulás útján. A mi dolgunk, hogy támogassuk a hozzánk fordulókat abban, hogy teljes értékű életet éljenek és megszabaduljanak a bénító szorongástól, a mindennapokat megkeserítő pánikrohamoktól. Ehhez készítettük az oktatóvideóinkat és ezt szolgálják az online konzultációs csoportjaink. Csatlakozz, és gyógyulj velünk te is!

Miért minket válassz?

Ingyenes felmérés

Pszichológusaink kiértékelik az általad kitöltött kérdőívet, majd segítünk eldönteni, hogy mi okozhatja a tüneteket és milyen javulást várhatsz az itteni programtól. 

Gyors javulás

12 videóban mutatjuk be a pszichológusok által kidolgozott kognitív viselkedésterápiás gyakorlatokat. A legtöbben már a 3-4. hét után észrevehető javulásról számolnak be.

Online konzultáció

Te döntöd el, hogy csak az oktatóvideók érdekelnek, vagy csoportos online konzultációt is igényelsz. Mindenképpen a saját tempódban haladhatsz, önállóan vagy segítséggel.


Az internet lehetőségeit szeretnénk arra használni, hogy tudásunk és szakértelmünk a legkisebb településtől a fővárosig egyformán elérhető legyen. Online csoportjainkban pedig biztosítjuk, hogy minden felmerülő kérdésre választ kapj, és hogy a hasonló problémákkal küszködő emberek egymástól is bátorítást és segítséget kapjanak. 


Munkatársaink

Török Mónika, pszichológus

Török Mónika vagyok, az ELTE pszichológia szakán végeztem okleveles pszichológusként. Magyarországi praktizálás után az Egyesült Államokba költöztem, ahol a kaliforniai Berkeley egyetem orvosi szakán tanultam tovább. Itt ismerkedtem meg az Amerikában népszerű kognitív  viselkedésterápiával, amit többek közt pánikbeteg, agorafóbiás pácienseimnél alkalmaztam. 2013-tól Svájcban élek és praktizálok.

 

Rainer Zita, pszichológus

Rainer Zita vagyok, a Pécsi Tudományegyetem viselkedéselemző szakán végeztem, majd az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, valamint a Semmelweis Egyetemen végeztem továbbképzést. Tudományos bizonyítékon alapuló, eredménycentrikus terápiás módszerekkel foglalkozom, ezen belül a kognitív viselkedésterápiával. Tagja vagyok a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesületnek.

Közös rendelőnket 2013 júliusában indítottuk el, miután egyre nagyobb érdeklődést tapasztaltunk pánikbetegek részéről olyan kognitív viselkedéses módszerek iránt, amik Magyarországon még újnak számítanak. Erről a módszerről részletesebben az Öngyógyítás menüpont alatt olvashatsz.


pszichológia, pszichológus, szorongásos pánikbetegség, kognitív viselkedésterápia, pánikbetegség öngyógyítása,  viselkedésterápiás gyakorlatok,