Időpontfoglalás

Az alábbi naptárban tudsz időpontot foglalni online konzultációra. A konzultáció hossza 50 perc, a díja 12 ezer Ft.

Ha nem találsz szabad időpontot a naptárban, az azt jelenti, hogy jelenleg nincs szabad helyünk. Görgess lejjebb az oldal aljára, ahol feliratkozhatsz a várólistára. Az átlagos várakozási idő 1 hónap. Addig is ajánljuk öngyógyító programunkat, amivel önállóan elkezdheted a terápiás technikák gyakorlását.

Loading...

A terápiát az interneten végezzük az általad választott alkalmazás segítségével (Skype, Google Meet, Messenger stb.)
Elsőre szokatlan lehet a gondolat, hogy az ember online, videón keresztül beszélgessen a pszichológusával, de a bizalmi légkörben ez hamar oldódik. Tapasztalatunk szerint a második-harmadik ülés során már megszokottá válik a helyzet, és ugyanúgy zajlik a terápia, mint ha élőben találkoznánk.
A fizetés szintén online történik banki átutalással, PayPallal vagy bankkártyás fizetéssel. A befizetésről minden esetben számlát küldünk.

Mi az online terápia előnye és hátránya?

A hátránya az a szokatlanság, ami a terápia elején jelentkezik. Nem fogtunk kezet, nincs meg rögtön az a kapcsolat, ami személyes találkozáskor jellemző. Szerencsére ez a furcsaság hamar oldódik, és figyelünk rá, hogy a terápiához szükséges légkört mielőbb megteremtsük, hiszen ez a pszichológus egyik feladata.

Az előnye sokféle: otthonról kényelmesen végezhető, a páciens időt takarít meg. Sokszor könnyebb is elkezdeni így a terápiát, hiszen a személyes találkozás vagy a rendelőbe eljutás tipikusan olyan helyzet, ami pánikrohamot tud kiváltani. Egy online beszélgetés ehhez képest sokkal könnyebb. Fontos előny még, hogy amikor majd a gyakorlás során kimész „terepre”, például először belemész egy olyan helyzetbe, amitől félsz, akkor telefonon, mobil internetes kapcsolaton keresztül az éles gyakorlat közben is tudunk beszélni, így sokkal könnyebb a gyakorlás.

És nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy a falun, kisvárosban élők számára is elérhető, akik egyébként nehezen találnának erre szakosodott terapeutát helyben. Így viszont ugyanazt a szolgáltatást tudják igénybe venni, mint a nagyvárosban élők.

Reméljük, a kezdeti idegenkedés nem riaszt el téged sem attól, hogy elindulj ezen az izgalmas új úton. Találkozzunk a képernyők előtt! 🙂

Várólista

Ha a naptárban nincs szabad időpont, akkor jelenleg minden helyünk foglalt. Iratkozz fel a várólistára, és értesítünk, mihelyt van üresedés!

Ellenőrizd, hogy jól adtad-e meg a címet, mert itt fogunk értesíteni!